Za partnerje

Podjetje E-RASTA razvija prilagodljive programske storitve za oddaljeno biometrično prepoznavanje. Naše storitve so neodvisne od tehnologij, ki jih že uporabljate v svojih informacijskih rešitvah. Delujejo po načelu priključi in uporabljaj tako da lahko oddaljeno biometrično overjanje zagotovite že prej kot v enem tednu.

Verifikacija

PARTNERJI

Verifiedby.photko.si

V čem smo drugačni od drugih?

V podjetju E-RASTA poenostavljamo varno in zaupanja vredno digitalno poslovanje. Neodvisnim razvijalcem programske opreme, ponudnikom storitev v oblaku, sistemskim integratorjem ter podjetjem z lastnimi razvojnimi oddelki omogočamo, da z minimalno porabljenega časa vključijo oddaljeno biometrično overjanje v svoje rešitve in storitve. Preverite!

POC brezplačno

Da bi vam dodatno poenostavili uvajanje sodobnih pristopov pri prepoznavanju uporabnikov digitalnih storitev vam ponujamo brezplačno testiranje naših storitev ter brezplačno tehnično podporo ves čas trajanja pilotnega projekta.

Želite postati naš partner?

V podjetju E-RASTA smo v celoti lastniki avtorskih pravic za naše storitve oddaljenega biometričnega overjanja, zato smo lahko oblikovali privlačen partnerski model. Stopite v stik z nami in se pozanimajte o možnostih partnerskega sodelovanja!

Vas zanima več? Preverite pogosta vprašanja in odgovore.

Avtentikacija

Kontakt

Pošljite povpraševanje

Se vam porajajo nejasnosti oz. imate dodatna vprašanja?

Zato smo tukaj mi! Za vsa vprašanja smo na voljo preko kontaktnega obrazca ali e-pošte info@photko.si, z veseljem pa nas lahko tudi pokličete na telefonsko številko +386 (0) 70 474 398. Sporočite nam svoja pričakovanja in želje - dogovorimo se za sestanek in se spoznajmo.

Ime organizacije *
Elektronski naslov *
Ime in priimek kontaktne osebe *
Telefon / GSM
Vaše sporočilo *

Soglašam, da sme upravitelj te strani skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.